Limitarea mandatului primarilor la 2 mandate

Vrem cu adevărat să schimbăm modul ȋn care se face politică ȋn România?

Răspunsul trebuie să fie unul sincer, INDIFERENT DE OPŢIUNEA POLITICĂ A FIECĂRUIA DINTRE NOI! Dacă vrem o schimbare adevărată, aceasta ȋncepe ȋn primul rând cu NOI ȊNŞINE!

Ȋn calitate de candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, dar şi de preşedinte al partidului FORŢA NAŢIONALĂ am obligaţia morală de a propune cetăţenilor României o iniţiativă legislativă menită să limiteze numărul mandatelor aleşilor locali, pornind de la acelaşi principiu ca ȋn cazul preşedintelui, prevăzut la art. 81 alin.(4) din Constituţia României: „Nici o persoană nu poate îndeplini funcţia de Preşedinte al României decât pentru cel mult două mandate. Acestea pot fi şi succesive.”

Propun următoarea iniţiativă legislativă:

„Aleşii locali, primarii, preşedintii de consilii judeţene, consilierii comunali, orăşeneşti, municipali, judeţeni nu vor putea ocupa aceste funcţii mai mult de două mandate Acestea pot fi şi succesive.”

Argumente ȋn foavoarea acestei propuneri:

   • Mai mult de două mandate înseamnă consolidarea ȋn aceste funcţii a BARONILOR LOCALI și A TRASEISMULUI căci ALEȘII LOCALI AJUNG SĂ NU MAI RĂSPUNDĂ POLITIC, sunt CA REGII, UNȘI PE VIAȚĂ, în comunități pe care le stăpânesc DUPĂ BUNUL LOR PLAC.
   • Mai mult de două mandate conduc la crearea de structuri de interese financiare care pot degenera ȋn structuri de tip mafiot şi chiar de crimă organizată; şi aceasta este o problemă de siguranţă naţională;
   • Aproape toţi aleşii locali care au depăşit două mandate s-au metamorfozat ȋn baroni locali.
   • La Cluj e şi mai rău: avem un adevărat clan cu BOC în frunte, finu’ Alin Păunel Tişe, euroagricultorul Buda şi pleiada de pdl-işti. Şi ne mai facem şi de ruşine cu emblema de oraş care vinde români ca sclavi pentru sparanghelul lui Merkel.

Când văd aceste lucruri îmi amintesc cuvintele unuia dintre cei mai adevăraţi români, PETRE ŢUŢEA: „ROMÂNI, NU VĂ MAI ALEGEŢI CONDUCĂTORI CARE NU-ŞI IUBESC ŢARA!”

 

Ȋnsuşi ambasadorul Statelor Unite ale Americii a făcut referire la faptul că trebuie anihilate structurile baronilor locali. Aşa este, dar aceşti baroni sunt transpartinici şi structurile de tip mafiot se crează tocmai prin această eroare legislativă care nu limitează mandatele aleşilor locali şi permite instaurarea dinastiilor locale. Ideea este să soluţionezi cauza, nu efectul.

 

Ce vedem acum?

Racolări de aleşi locali de către partidele aflate la butoane. Cuvântul şi promisiunile date ȋn campanie pentru obţinerea votului alegătorilor nu mai au nicio valoare. Totul se vinde, totul se cumpără. Trăim ȋntr-o continuă minciună, batjocură şi blaturi transpartinice.

Trebuie să oprim această hemoragie morală!

E nevoie de un MASIV VOT DE PROTEST ȋmpotriva partidelor parlamentare care v-au minţit şi vă mint ȋn continuare. Nici PNL, nici PSD, nici USR, nici Pro România, nici PMP , nici ALDE şi nici UDMR nu au demostrat nici măcar o secundă ȋn ultimele luni că ar avea măcar ȋn intenţie să facă ceva pentru plata alocaţillor pentru copii dublate sau pentru plata pensiilor majorate cu 40%. Doar GARGARĂ, GARGARĂ şi iar GARGARĂ. Parcă asistăm la un meci de American Wrestling, unde pseudosportivii se prefac că se luptă dar în realitate totul este regizat, trucat, iar la final spectatorii rămân cu buzunarele goale. Parlamentul votează alocaţii pentru copii dublate, guvernul PNL emite ordonanţă de urgenţă care amână plata, parlamentul o respinge, guvernul emite altă ordonanţă de urgenţă şi tot aşa. Cu toţi sunt complici la acest furt organizat de la gura copiilor. Sunt 8 luni de când copiii din România sunt furaţi de aceşti politruci în mod sistematic.

 

Pentru toate aceste motive, pentru a opri dictatura mafiei transpartinice şi pentru a elimina odată pentru totdeauna clanurile baronilor locali, vă propun să participaţi activ la strângerea de semnături pentru aceasta iniţiativă legislativă:

 

Dacă vrei cu adevărat, poţi!

 

NAŞ SORIN-VALERIU

Candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca din partea partidului FORŢA NAŢIONALĂ