Renaște “U”

”U” Cluj este clubul de tradiţie al studenţilor clujeni şi poate cea mai iubitǎ echipǎ din România.

Ȋn cei 16 ani de mandat a lui Boc, „U” Cluj a fost vândutǎ, mutatǎ ȋn alt oraş, falimentatǎ şi reînfiinţatǎ.

Cu toate acestea, dragostea și iubirea suporterilor pentru ”U” şi pentru culorile alb-negru, nu a putut fi nici distrusă, nici cumpărată.

Din pǎcate, destinul lui U este ȋn mâinile aceloraşi persoane care au falimentat-o. Iar bugetul alocat de primǎrie este unul de subzistenţǎ şi nicidecum de reconstrucţie.

De ce are nevoie U Cluj ?

De finanțare. … Și de investitori…. De investitori clujeni.

De investitori cu U în suflet. De suporteri.

Suntem peste 20.000 de suporteri ai lui U. Am fost, suntem și vom fi alături de „U” întotdeauna.

„U” Cluj trebuie să redevină ce a fost odată … și chiar mai mult de atât.

Însă iubirea față de U se demonstrează prin fapte!

De aceea lansăm acum proiectul RENAŞTE „U”, proiectul prin care „U” Cluj va fi din nou echipa suporterilor, la propriu … și la figurat.

PROIECT RENAȘTE “U”

 

I. Scop: Scopul proiectului RENAȘTE “U” este de a reda cea mai iubitǎ ehipǎ de fotbal din România suporterilor, de a reda suporterilor ceea ce de fapt le aparține.

II. Obiective: Principalul obiectiv al proiectului este de a asigura o bază financiară care nu doar să garanteze promovarea ȋn primul eșalon, ci finanțarea unui plan de reconstrucție pe termen mediu și lung, la toate nivelurile(copii, juniori, seniori), astfel ȋncât ȋn 2-3 ani „U” Cluj să se lupte pentru câștigarea titlului ȋn prima ligă.

III. Acțiuni concrete:

  1. Transformarea clubului de fotbal „U” Cluj ȋn societate pe acțiuni, având ca fondator actuala asociație și consiliul local Cluj-Napoca.
  2. Listarea noii societăți pe acțiuni la Bursa de Valori București, printr-o ofertă publică de vânzare de acțiuni de minimum 25 milioane de lei (aproximativ 5 milioane euro), acțiunile fiind oferite spre subscriere publicului larg, persoanelor fizice sau juridice interesate, limitând ȋnsă procentul pe care o persoană sau un grup de persoane care acţioneazǎ concertat ȋl va putea deţine, astfel ȋncât structura acţionariatului sǎ fie cât mai eterogenǎ. Dacă suporterii lui „U” va investi în medie 1000 de lei fiecare, oferta publică de vânzare de acțiuni va fi suprasubscrisă în primele zile.
  3. „U” Cluj va deveni astfel prima echipă din România listată la Bursa de Valori, iar acest statut va asigura o transparență ȋn ceea ce privește întreaga activitate a clubului. Noua societate pe acțiuni va putea să demareze cel mai ambițios plan de reconstrucție a lui „U” întrucât va porni la drum fără nicio datorie și cu o independență financiară asigurată de cei peste 5 milioane de euro existenți în conturi după finalizarea ofertei publice de vânzare de acțiuni.
  4. Conducerea noii societăți va fi aleasă prin vot de către cei care vor investi în aceste acțiuni, adică de către miile de suporteri deveniți peste noapte acționari și deci proprietari ai clubului. Persoanele care vor dori să candideze pentru o funcție de conducere vor trebui să prezinte acționarilor planurile de dezvoltare pe termen mediu și obiectivele asumate, dacă vor să obțină voturile pentru a fi investiți în aceste funcții. Membrii consiliului de administrație vor trebui să coopereze pentru a atinge obiectivele asumate, să dezvolte infrastructura necesară pentru obținerea de performanțe, în caz contrar acționarii putând să-i revoce din funcții la fel cum i-au promovat.

 

Desigur, pentru ca toate acestea să se ȋntâmple, este nevoie de voinţǎ din partea primarului și de o hotǎrâre a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

Clujenii pot susține Universitatea Cluj. „U” Cluj nu poate fi vândută unui singur  investitor, pentru că nu este echipa primăriei și nici a primarului. „U” Cluj nu trebuie să aibă un stăpân. Singurii stăpâni sunt suporterii.

Proiectul RENAȘTE „U” redă suporterilor ceea ce de fapt le aparține.

Susţine şi tu proiectul RENAŞTE „U” şi echipa va fi a suporterilor!

Sǎ ne luǎm echipa ȋnapoi!

Dacă te numeri printre suporterii lui „U”, mergi la vot pe 27 septembrie și votează pentru viitorul lui „U”. Așa cum ți-l dorești!

 

Sunt SORIN NAŞ, candidatul partidului FORȚA NAȚIONALĂ pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca şi voi demara proiectul RENAŞTE „U” ȋn prima lunǎ de mandat!

 

HAIDE „U”!

proiectul Renaste U - Nas Sorin