SPORT ȘI RECREARE

De-a lungul timpului Clujul a dat o serie de personalități sportive de nivel național, european și chiar mondial. Din păcate, în ultimii ani, sportul de performanță clujean a cunoscut un serios regres. Principala cauză a acestui regres este unor baze sportive de antrenament pentru sportul de performanță care să nu presupună costuri prohibitive pentru utilizarea lor. Aceeași problemă este și în ceea ce privește sportul de masă, sportul pentru toți și posibilitățile de recreare ale clujenilor.

 

La fel ca în cazul infrastructurii de învățamânt și a celei de sănătate, infrastructura sportivă trebuie reconstruită din temelii. Pe de o parte trebuiesc construite baze sportive multifuncționale în fiecare cartier, care să poată fi folosite de cetățeni pentru relaxare și recreare, iar pe de altă parte trebuiesc construite complexe multifuncționale destinate sportului de performanță, destinate folosinței cluburilor sportive din municipiul nostru.

 

Totodată este necesară construirea cel puțin a unui complex olimpic de nataţie, a unui complex de terenuri de tenis de câmp, a unui complex sportiv olimpic pentru atletism, toate la standarde care să permită găzduirea de competiții de nivel european și mondial, astfel încât Clujul să devină o capitală a sportului mondial.

 

Vrei refacerea infrastructurii sportive și a spațiilor de recreare?

Vrei construirea unor complexe sportive care să poată găzdui competiții de nivel mondial?

 

Voteazǎ Naş Sorin-Valeriu pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca

şi echipa de consilieri ai partidului FORŢA NAŢIONALǍ!

Noi şi facem ce promitem !

Dacǎ vrei cu adevǎrat, poţi!

 

NAŞ SORIN-VALERIU

Candidat la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca din partea partidului FORŢA NAŢIONALǍ